Sudedamosios dalys:
kinrožės, obuolių gabaliukai, gervuogių lapai, kvapiosios medžiagos, erškėtuogės, trūkažolės šaknys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, juodojo šeivamedžio uogos, aviečių uogos (2%), apelsinų žievelės, granatų sulčių koncentrato granulės (1%) (maltodekstrinas, granatų sulčių koncentratas). Paruošimo būdas: arbatos maišelį užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti uždengtą 8 –10 min. Vienas maišelis skirtas vienai arbatos stiklinei paruošti.
Maistingumas (100g/ml):
Energinė vertė – 8,5 kJ /2 kcal; riebalai – 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0 g; angliavandeniai – 0,5 g, iš kurių cukrų – 0,5 g; baltymai – 0 g; druska - 0 g.
Kilmės šalis: Lenkija
|